ISAF, parte a grupului Colas, a încasat 1,7 milioane de lei pentru montarea unor panouri electronice în Gara de Nord

ISAF, parte a grupului Colas, a încasat 1,7 milioane de lei pentru montarea unor panouri electronice în Gara de Nord
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 mai 2018

Compania care administrează rețeaua de căi ferate din România, CFR SA, a anunțat sâmbătă că au fost montate în Gara de Nord din București mai multe panouri electronice, care fac parte din noul sistem electronic de informare a călătorilor, lucrările fiind executate de firma ISAF, în cadrul unui contract de 1,7 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

ISAF face parte din grupul Colas, companie specializată în construcția și întreținerea infrastructurii, care, la rândul său, este controlat de compania multinațională franceză Bouygues, potrivit informațiilor publicate pe site-ul companiei.

Potrivit News.ro, Contractul cu CFR SA, care vizează montarea a 36 de panouri electronice cu LED, ce vor oferi informații referitoare la orele de sosire/plecare, ruta sau linia de garare, a fost demarat în luna aprilie și are ca termen de finalizare luna iunie.

Din total, 28 de panouri vor fi montate la intrarea și la mijlocul peroanelor 1-14, 8 panouri electronice cu LED la intrări în gara (Grivița-Metrou, Coloane și Dinicu Golescu), în fața Biroului Central de Informații, în holul caselor de bilete clasa I, iar 17 monitoare TV vor fi montate în birourile de informații.

Etapele de execuție sunt furnizare echipament/soft sistem/panouri de afișaj cu LED/panouri cu afișaj exterior și monitoare TV, montare panouri de afișaj electronic cu LED și monitoare TV, punere în funcție a sistemului electronic de informare.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr
isaf
panouri
gara de nord