Lufthansa va relua zborurile către 20 de destinații de la jumătatea lunii iunie

Lufthansa va relua zborurile către 20 de destinații de la jumătatea lunii iunie
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mai 2020

Lufthansa, care discută cu guvernul german un program de salvare de peste 9 miliarde de euro, va relua zborurile către 20 de destinații de la jumătatea lunii iunie, inclusiv către unele centre de vacanță, a declarat un purtător de cuvânt al companiei, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Între aceste destinații se află Mallorca, Creta, Rhodos, Feroe, Veneția, Ibiza și Malaga, a spus purtătorul de cuvânt, adăugând că zborurile vor porni de la aeroportul din Frankfurt, scrie News.ro.

Alte destinații vor fi anunțate la sfârșitul săptămânii, a spus aceasta.

Călători fără mască de protecție și vagoane pline la un tren Regio Brașov-București. Explicațiile CFR Călători CITEȘTE ȘI Călători fără mască de protecție și vagoane pline la un tren Regio Brașov-București. Explicațiile CFR Călători

Publicația Bild am Sonntag a scris prima despre acest subiect.

Extinderea numărului de destinații are loc la mai puțin de două săptămâni după ce Lufthansa a prezentat planurile de a relua zborurile către destinații precum Los Angeles, Toronto și Mumbai, începând din iunie, pe măsură ce se pregătește să își reia activitățile care au fost practic blocate din cauza crizei cornavirusului.

Lufthansa a anunțat joi că se află în negocieri avansate cu guvernul german pentru a ceda statului o participație  de 20% în schimbul unei injecții de capital.

Bild am Sonntag a relatat, fără să citeze surse, că împrumutul va trebui returnat până la sfârșitul anului 2023.

Într-un interviu acordat duminică televiziunii ZDF, ministrul german al Economiei, Peter Altmaier, a spus că Lufthansa va trebui să ramburseze împrumutul de îndată ce va reveni la profit.

”Asta ar putea dura câțiva anu. Nimeni nu știe în avans”, a spus Altmaier.

viewscnt
Afla mai multe despre
lufthansa
zboruri