Metrorex deschide marți accesul în stația Dimitrie Leonida

Metrorex deschide marți accesul în stația Dimitrie Leonida
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2017

Metrorex deschide, marți, accesul călătorilor în stația Dimitrie Leonida, unde au fost făcute modernizări ale instalației de acces.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ultimele stații în care se vor face lucrări de modernizare sunt Pantelimon și Basarab 1, în perioada 16 septembrie - 19 septembrie. 

Angajații români consideră că merită salarii cu 1.000 de lei mai mari decât cele pe care le au în prezent. Diferențe de aproape 25% între regiuni CITEȘTE ȘI Angajații români consideră că merită salarii cu 1.000 de lei mai mari decât cele pe care le au în prezent. Diferențe de aproape 25% între regiuni

"Perioada maximă estimată pentru închiderea stațiilor de metrou cu un singur acces va fi de 4 zile calendaristice consecutive, dintre care două lucrătoare. Pe parcursul lucrărilor, personalul Metrorex va asigura asistența necesară călătorilor", anunță regia. 

Metrorex precizează că a solicitat RATB sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului in comun de suprafață, pentru perioadele în care se vor desfășura lucrările.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
dimitrie leonida