Vouchere de 500 lei acordate de Primăria Capitalei pentru biciclete, scoase la vânzare pe diferite site-uri. OLX dezactivează aceste anunțuri

Vouchere de 500 lei acordate de Primăria Capitalei pentru biciclete, scoase la vânzare pe diferite site-uri. OLX dezactivează aceste anunțuri
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 sep 2017

Mai multe persoane care au primit din partea Primăriei Capitalei vouchere pentru cumpărarea unei biciclete au fost scoase la vânzare în ultimele zile pe diferite site-uri, la prețuri cu 100-200 de lei mai mici. Unul dintre aceste site-uri, OLX.ro, a decis însă astăzi să dezactiveze toate anunțurile care fac referire la acest subiect.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Valoarea acoperită de un voucher este de 500 lei.

"Am primit voucherul, dar nu mai am nevoie de el, așa că îl vând", sună unul dintre anunțurile în care voucherul este oferit la un preț de 300-400 lei.

Mai mulți turiști aflați pe Transfăgărășan au rămas fără mașină, după ce au coborât să facă fotografii și nu au tras frâna de mână CITEȘTE ȘI Mai mulți turiști aflați pe Transfăgărășan au rămas fără mașină, după ce au coborât să facă fotografii și nu au tras frâna de mână

Regulamentul Primăriei, care nu a putut acorda vouchere tuturor celor care au formulat cereri în acest sens, stabilește că un astfel de tichet este nominal și netransmisibil. Acesta este și argumentul cu care OLX a dispus dezactivarea anunțurilor.

“Regulamentul de acordare al voucherelor arată că acestea sunt nominale și netransmisibile, drept pentru care am hotărât imediat ce am luat la cunoștință de această situație să dezactivăm toate anunțurile care vindeau tichetele oferite de Primăria Capitalei”, a declarat Răzvan Acsente, Head of Marketing OLX Group România.

Proiectul de hotărâre privind suplimentarea numărului de vouchere cu încă 25.000 prin care bucureștenii să își cumpere biciclete sau dispozitive Segway sau Ninebot se află din nou pe ordinea de zi a ședinței extraordinare de luni a Consiliului General al Municipiului București (CGMB), după ce acesta a fost respins în ședința din 30 august.

viewscnt
Afla mai multe despre
vouchere
biciclete
pmb