Metrorex reduce la jumătate tariful în parcarea de la Străulești

Metrorex reduce la jumătate tariful în parcarea de la Străulești
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 ian 2019

Metrorex a anunțat, miercuri, că, începând din 4 februarie, tariful pentru parcarea în terminalul Străulești, din București, va fi de 50 de bani/mașină/oră, la jumătate față de nivelul actual.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În noiembrie, Metrorex a anunțat că au fost puse în funcțiune Depoul și Terminalul Multimodal Străulești, după o investiție de peste 360 de milioane de lei, scrie News.ro.

Decizia anunțată miercuri a fost luată de către conducerea cumpaniei după ce a constatat gradul scăzut de ocupare a parcării, de la darea în exploatare și până în prezent.

BMW a decis să-și transforme filiala din România în companie de tip SRL CITEȘTE ȘI BMW a decis să-și transforme filiala din România în companie de tip SRL

Măsura a fost luată și în contextul în care, în presă, au apărut informații potrivit cărora numărul mașinilor parcate zilnic este foarte mic, iar unii șoferi se plâng că tariful este prea ridicat și preferă să parcheze pe străduțele de lângă terminal.

Sistemul park&ride, folosit în cadrul terminalului, are ca scop reducerea congestiei traficului urban și furnizarea mai multor modalități de transport pentru călători, respectiv metroul, transportul urban de suprafață, transportul preorășenesc și asigurarea condițiilor de parcare pentru autoturismul personal.

Terminalul multimodal are un regim de înălțime P+3 etaje, o parcare pentru 660 de autovehicule și sală de așteptare pentru călătorii transportului public orășenesc și interurban.

Terminalul este dotat cu lifturi de acces în parcajul suprateran precum și cu acces direct către stația de metrou Străulești, prin intermediul unei galerii subterane dotate cu trotuare mobile și luminatoare.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
parcare
straulesti