CFR Călători vinde online bilete de călătorie internațională

CFR Călători vinde online bilete de călătorie internațională
scris 30 ian 2019

CFR Călători a demarat, de la începutul acestui an, vânzarea online pentru bilete de călătorie internațională, achiziționarea acestora putând fi făcută de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, prin aplicația Cumpără bilete de tren online/ Trafic international, sau direct de pe linkul  - https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro.

Aplicația permite cumpărarea online a biletelor internaționale pentru călătorii simple sau călătorii dus-întors. De asemenea, se pot achiziționa bilete și pentru o relație internă dintr-o țară străină sau pentru relații între două țări străine, scrie Agerpres.

Ryanair a finalizat cumpărarea operatorului austriac low-cost Laudamotion, care a lansat anul trecut zboruri București-Viena CITEȘTE ȘI Ryanair a finalizat cumpărarea operatorului austriac low-cost Laudamotion, care a lansat anul trecut zboruri București-Viena

Cumpărarea online a biletelor pentru destinațiile internaționale este posibilă într-un interval care poate varia de la o anticipație maximă de 3 luni, până la 48 ore înainte de începerea călătoriei, dacă se alege ridicarea biletelor de la o stație /agenție CFR Călători sau 8 zile înainte de începerea călătoriei, dacă se alege livrarea biletelor prin curier.

În situația în care călătoria include trenuri din traficul local, cumpărarea cu anticipație este de maximum 1 lună.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cfr
bilete