Metroul din Drumul Taberei este gata în proporție de 87%, iar circulația va fi deschisă "începând cu a doua parte 2019"

Metroul din Drumul Taberei este gata în proporție de 87%, iar circulația va fi deschisă "începând cu a doua parte 2019"
scris 17 oct 2018

Lucrările la Magistrala 5 de metrou (Drumul Taberei - Eroilor) sunt gata în proporție de 87%, iar călătorii vor putea circula pe acest tronson începând cu a doua parte a anului viitor, a declarat, miercuri, directorul general al Metrorex, Dumitru Șodolescu, la o conferință pe teme de profil.

VIDEO&FOTO Anvelopele de iarnă Continental, rezultate de Top în cele mai complete teste europene de specialitate CITEȘTE ȘI VIDEO&FOTO Anvelopele de iarnă Continental, rezultate de Top în cele mai complete teste europene de specialitate

"Stadiul global de realizare a Magistralei 5 este de 87%. Ca să detaliem puțin, partea de infrastructură va fi finalizată până la sfârșitul acestui an, mai puțin legătura între stația Drumul Taberei și linia de tramvai 41, care se va finaliza în primul trimestru al anului viitor, deoarece este vorba despre 14 devieri de utilități. Motivul pentru care se întârzie este că nu vrem să afectăm alimentarea cu agent termic a locuitorilor zonei în această iarnă. Legătura între stația Eroilor 1 și Eroilor 2 se va finaliza de asemenea în primul trimestru al anului viitor", a spus oficialul Metrorex, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, finisajele vor fi gata până la sfârșitul acestui an.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou
drumul taberei