Ministrul Transporturilor: Noi nu avem nicio problemă cu Uber, noi dăm o ordonanță care să combată pirateria

Ministrul Transporturilor: Noi nu avem nicio problemă cu Uber, noi dăm o ordonanță care să combată pirateria
scris 21 mar 2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat că autoritățile nu vor să interzică activitatea firmelor precum Uber, ci vor ca toată lumea să urmeze acceași legislație. "Noi nu avem nicio problemă cu Uber și cu Clever, noi dăm o ordonanță care să combată pirateria", a spus el.

"Noi nu avem nicio problemă cu Uber și cu Clever, noi dăm o ordonanță care să combată pirateria. S-a născut această marotă că avem ceva cu Uber. Nu avem nimic. Și partea de Uber va fi probabil reglementată în perioada următoare. Nu are nimeni absolut nimic, nu vrem să-i interzicem, nu vrem să-i scoatem de pe piață, din contră vrem ca toată lumea să urmeze aceeași legislație. Există o regulă, toată lumea să urmeze regula respectivă", a declarat, joi, într-o conferință de presă, Răzvan Cuc, scrie News.ro.

RAR a lansat o aplicație prin care poate fi verificat istoricul unui vehicul CITEȘTE ȘI RAR a lansat o aplicație prin care poate fi verificat istoricul unui vehicul

Cuc a precizat că proiectele de ordonanță privind firmele de car sharing au fost în consultare publică, iar despre cei de la Uber a afirmat că nu știe dacă au venit, "dar dacă nu au venit trebuia să vină acolo și să-și spună punctul de vedere".

Reprezentanții Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România (COTAR) și ai Federației Operatorilor Români de Transport (FORT) au orgniazat, în ultima perioade, proteste în București, reclamând că mult așteptatele Ordonanțe de Urgență în domeniul transporturilor de pasageri, promise de Guvern, sunt blocate pe circuitul de avizare.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ministrul transporturilor
uber
clever