Nicușor Dan, întrebat de ce sunt atât de multe semafoare pe galben intermitent

Nicușor Dan, întrebat de ce sunt atât de multe semafoare pe galben intermitent

Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 20 oct 2022

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a explicat că semafoarele din zona Unirii din București funcționează pe culoare galben intermitent din cauza unei lucrări neautorizate din Sectorul 3. Edilul a precizat că un excavator a tăiat mai multe cabluri, dar că situația se va remedia în câteva zile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

”Un singur lucru s-a întâmplat, lucrarea neautorizată de la Piața Unirii, acolo este problema cea mai mare, pe care a făcut-o primarul Sectorului 3 și care a distrus semaforizarea din zona Unirii, pentru care s-au alocat mai mulți oameni pe zona unirii și probabil sunt întârzieri pe mentenanță.

Continental a dat lovitura cu ecranele din automobile CITEȘTE ȘI Continental a dat lovitura cu ecranele din automobile

În general semaforizarea e bine. Efectiv a tăiat niște cabluri cu o cupă de excavator. Sunt muncitori pe șantier, mai durează câteva zile”, a declarat Nicușor Dan, la Digi 24.

Întrebat când va fi montat un semafor pe splaiul Unirii, mai ales că joi a fost acolo un accident mortal, Nicușor Dan a arătat care sunt cheltuielile primăriei cu marcajele și semaforizarea.

”Pe ceea ce înseamnă marcaje rutiere primăria a plătit zero lei, 2020- zero lei. Noi am reușit anul trecut să punem 7 milioane lei și acum în 2022 ne ducem către 20 milioane lei. Pe ceea ce înseamnă semaforizare, 2020 - 2 milioane lei, 2021- 12 milioane lei, 2022 - 28 milioane lei.

Dacia a devansat Fiat, Citroen, Opel și Seat pe piața din Europa CITEȘTE ȘI Dacia a devansat Fiat, Citroen, Opel și Seat pe piața din Europa

Sunt niște probleme care s-au acutizat în timp fiindcă nu au fost făcute investiții și pentru care acționăm pe măsura bugetului, mult mai mult decât în anii trecuți”, a declarat Nicușor Dan.

viewscnt
Afla mai multe despre
nicusor dan
semafor