Nou jucător - Belgienii de la Macadam, care vor deveni liderii Europei, intră în România

Nou jucător - Belgienii de la Macadam, care vor deveni liderii Europei, intră în România
Emil Popescu
Emil Popescu
scris 4 mai 2023

Compania belgiană Macadam, unul dintre principalii jucători de pe piața europeană a serviciilor de inspecție a autovehiculelor, a intrat în România, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania, fondată în 1993, este prezentă în 12 state europene, are 450 de angajați și efectuează anual circa 650.000 de inspecții, de daună sau la finalul contractelor de leasing.

FOTO Cea mai ușoară bicicletă din lume, realizată de inventatori din Arad CITEȘTE ȘI FOTO Cea mai ușoară bicicletă din lume, realizată de inventatori din Arad

În luna martie, Macadam Europe a semnat un acord în baza căruia urmează să preia o parte din activele și operațiunile companiei elvețiene SGS (evaluare auto și rețeaua de vânzare cu amănuntul în Europa și Orientul Mijlociu).

În urma acestei tranzacții, Macadam va deveni lider de piață în Europa, cu un total de 720 de angajați, 21 de țări acoperite și un milion de inspecții de vehicule pe an.

viewscnt
Afla mai multe despre
macadam europe
lansare