O mașină ca o clădire elegantă și îndrăzneață

O mașină ca o clădire elegantă și îndrăzneață
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 mai 2016

Am auzit poate de sute de ori expresia: hainele spun multe...sau totul despre om! Chiar dacă unii dintre noi nu suntem de acord cu această idee, nu înseamnă că nu putem aprecia designul vestimentar sau că nu ne dorim haine frumoase. La fel e și cu mașinile!

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Deși mă feresc să mă afișez ca un pasionat de mașini sau să acord prea multă atenție domeniului, trebuie să recunosc că ori de câte ori am fost într-o mașină care mi-a plăcut, mi-am dorit să o am și eu într-o zi. Probabil că și străbunicii noștri aveau aceleași sentimente față de cai și tot ce ținea de domeniul ecvestru. Așa cum un armăsar bine conturat, lustruit în lumina soarelui, îi oferă călărețului cea mai mare încredere în sine, așa ne simțim și noi la volanul unui autovehicul puternic atât estetic, cât și performant. Fiind un pasionat de călărie nu puteam să nu fac această comparație bine știută de multă lume.

Ca în oricare din domeniile designului, și pentru designul mașinilor elementul mult căutat este autenticitatea. Așa cum orașele noastre sunt pline de clădiri care mai de care mai frumoase sau nu, așa sunt și străzile noastre pline de mașini frumoase sau mai puțin frumoase, noi sau vechi. 

Citește continuarea pe Life.ro

viewscnt
Afla mai multe despre
lexus rx