O nouă companie aeriană intră pe piața din România

O nouă companie aeriană intră pe piața din România
scris 5 apr 2019

Compania aeriană turcească SunExpress intră pe piața din România printr-un parteneriat cu Tal Aviation, furnizând curse spre mai multe destinații din Germania.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Acordul face parte din strategia SunExpress de extindere pe rute sezoniere către destinații populare de vacanță, inclusiv Varna și Burgas, în Bulgaria, și Heraklion, în Creta. Prin intermediul rutelor directe operate de SunExpress din orașele din Bulgaria și Creta spre Germania, românii, bulgarii și grecii vor putea călători spre destinații ca Dusseldorf sau Frankfurt.

"Bulgaria și România sunt piețele emergente cheie pentru noi", spune Peter Glade, director comercial SunExpress.

Tal Aviation are un birou la București din 2007, făcând parte din grupul Eurolines.

Veniturile generate de softurile pentru vehicule se vor mări de peste patru ori, la 1.200 de miliarde de dolari, până în 2030 CITEȘTE ȘI Veniturile generate de softurile pentru vehicule se vor mări de peste patru ori, la 1.200 de miliarde de dolari, până în 2030

Tal Aviation este reprezentant de vânzări unic pentru alte companii aeriene ca Jet Airways, Cathay Pacific, Cathay Dragon, Icelandair, Air Europa, Qantas Airways, Ethiopian Airlines, Aeromexico, ASL Airlines.

viewscnt
Afla mai multe despre
sunexpress
zboruri germanai
tal aviation
eurolines