O nouă stație de metrou pregătită să fie deschisă

O nouă stație de metrou pregătită să fie deschisă
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 sep 2022

Stația de metrou Tudor Arghezi va fi funcțională în prima jumătate a anului viitor, a declarat primarul Sectorului 4, Daniel Băluță.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Toate lucrările sunt în parametri, astfel încât până la sfârșitul anului vom putea spune că demarăm procedurile de recepție a acestei stații, iar în prima jumătate a anului 2023 această stație va fi funcțională. (...) Această stație reprezintă un nod pentru relația pe care noi o avem cu județul Ilfov, pentru că o serie de oameni din Ilfov vor putea să ajungă foarte ușor în București fără să mai participe la trafic, pentru că vizavi (...) construim parcarea cu o capacitate de 300 de locuri care va fi finalizată în prima jumătate a anului 2023. (...) Au fost montate șinele, structura parcării este finalizată, echipamentele acestei stații de metrou au venit", a spus Daniel Baluță.

CONFIRMARE VIDEO&FOTO O urmașă a gigantului electro al Cehoslovaciei comuniste, care s-a bătut cu Elon Musk în UE pe marca Tesla, vine în România, cu o investiție de aproape 100 milioane euro, să facă stocare de energie CITEȘTE ȘI CONFIRMARE VIDEO&FOTO O urmașă a gigantului electro al Cehoslovaciei comuniste, care s-a bătut cu Elon Musk în UE pe marca Tesla, vine în România, cu o investiție de aproape 100 milioane euro, să facă stocare de energie

Potrivit acestuia, magistrala M2 trebuie să ajungă în comuna Berceni, deoarece Bucureștiul va trebui să se extindă, scrie Agerpres.

Edilul Sectorului 4 a punctat că extinderea magistralei M2 de metrou are drept beneficii nu doar un nou mijloc de transport, ci și dezvoltarea economică a zonei, respectiv reducerea nivelului poluării.

"Lucrările la cealaltă lucrare de infrastructură ce va funcționa sinergic cu Pasajul Europa Unită se apropie vertiginos de momentul începerii lucrărilor. Sunt finalizate în acest moment exproprierile. În cel mai scurt timp vom începe și relocarea utilităților", a adăugat Daniel Băluță. 

viewscnt
Afla mai multe despre
tudor arghezi
metrou