Operatorul aerian easyJet va anula peste 200 de zboruri în următoarele zile din cauza întârzierilor din aeroporturi

Operatorul aerian easyJet va anula peste 200 de zboruri în următoarele zile din cauza întârzierilor din aeroporturi
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2022

Transportatorul aerian low-cost easyJet va anula peste 200 de zboruri în următoarele 10 zile, din cauza întârzierilor din aeroporturi și a altor restricții, perturbând călătoriile în timpul vacanțelor școlare, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Compania aeriană europeană a fost lovită de o serie de probleme, deoarece eliminarea restricțiilor legate de Covid-19 a dus la o revenire a călătoriilor, multe aeroporturi britanice luptăndu-se să recruteze suficient personal la sol, în timp ce easyJet s-a confruntat și cu probleme IT, arată Adevarul.

FOTO Maserati a lansat cel mai scump model al său, cu un nume ce produce nostalgii românilor CITEȘTE ȘI FOTO Maserati a lansat cel mai scump model al său, cu un nume ce produce nostalgii românilor

Recent, compania a eliminat șase locuri de la unele aeronave A319, pentru a reduce cu o persoană echipajul de care are nevoie. Într-un comunicat, compania a declarat că va anula aproximativ 24 de zboruri pe zi de pe aeroportul Gatwick din Londra, până pe 6 iunie.

Compania fost obligată să anuleze în jur de 200 de zboruri, din cauza unei probleme IT. ”Ne pare foarte rău pentru notificarea cu întârziere a unora dintre aceste anulări și inconvenientele cauzate clienților care aveau rezervări pentru aceste zboruri, totuși considerăm că acest lucru este necesar pentru a oferi servicii de încredere în această perioadă aglomerată”, se arată în comunicat.

”Clienții sunt informați de astăzi și li se oferă opțiunea de a-și rerezerva zborul sau de a primi o rambursare și pot solicita despăgubiri în conformitate cu reglementările.”

viewscnt
Afla mai multe despre
easyjet
zboruri anulate