Parteneriat între Uber și Tesla pentru a încuraja cumpărarea de mașini electrice

Parteneriat între Uber și Tesla pentru a încuraja cumpărarea de mașini electrice
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 19 ian 2024
Uber colaborează cu Tesla pentru a promova utilizarea masinilor electrice de către șoferii din SUA. 
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Compania de ridesharing le oferă șoferilor săi stimulente exclusive de achiziție de până la 2.000 de dolari pentru Model 3 și Model Y de la Tesla, pe lângă creditele fiscale federale existente.
Competițiile de fitness corporate stimulează bunăstarea angajaților CITEȘTE ȘI Competițiile de fitness corporate stimulează bunăstarea angajaților

"Știm, ascultându-i pe șoferii Uber, că pretul și accesul la o încărcare convenabilă sunt principalele două bariere care îi împiedică să treacă la masini electrice și lucăm cu Tesla pentru a aborda ambele probleme", a declarat Andrew Macdonald, vicepreședinte senior pentru mobilitate și operațiuni comerciale la Uber.

Conform inițiativei, șoferii vor putea folosi un cod de recomandare pentru a achiziționa masinile direct. Soferii trebuie sa cumpere si sa primeasca masina până la 31 martie și să efectueze 100 de călătorii până la 15 mai pentru a fi eligibili.
 
Uber a inițiat, totodata,  evenimente de test drive la reprezentantele Tesla.
 
În plus, începând cu New York, Uber a început să facă schimb de date cu Tesla, în SUA, cu privire la zonele în care șoferii săi au cea mai mare nevoie de infrastructura de încărcare.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
tesla
uber
masini electrice