Platformă online de mașini second hand din Italia, vândută pentru 80 milioane euro

Platformă online de mașini second hand din Italia, vândută pentru 80 milioane euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 ian 2022

O platformă online care comercializează mașini second hand recondiționate, fondată în Italia în urmă cu 5 ani, este vândută acum cu 80 de milioane de euro unei companii similare din Marea Britanie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Britanicii de la Cazoo, cunoscuți pentru modelul lor de business în care recondiționează mașini SH și le revând online, au anunțat că achiziționează brumbrum, o platformă similară din Italia, arată StartUpCafe. Acționarii startup-ului italian vor primi în schimb 80 de milioane de euro în bani și acțiuni la Cazoo, companie listată pe Bursa de la New York, cu valoare de piață totală de 3,3 miliarde de dolari la ora actuală.

Stellantis va începe să exporte în Europa de Vest vehicule comerciale ușoare fabricate în Rusia CITEȘTE ȘI Stellantis va începe să exporte în Europa de Vest vehicule comerciale ușoare fabricate în Rusia

Fondată în anul 2018, în Marea Britanie, de antreprenorul Alex Chesterman, platforma Cazoo s-a extins puternic în Franța, Germania, Spania, Portugalia, având 3.800 de lucrători.

brubrum, deschisă în 2016, la Milano, de antreprenorul italian Francesco Banfi, activează pe piața din Italia. Compania are 180 de angajați și deține un atelier la Reggio Emilia, de 40.000 mp, unde poate recondiționa 15.000 de mașini pe an.

viewscnt
Afla mai multe despre
masini
second hand
brumbrum