Portugalia și România, principalii producători de biciclete din Uniunea Europeană

Portugalia și România, principalii producători de biciclete din Uniunea Europeană
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 sep 2023

Uniunea Europeană a produs anul trecut în total 14,7 milioane de biciclete, o creștere cu 10% față de 2021 și un avans de 29% în cursul unui deceniu, din 2012, arată datele publicate de Oficiul European de Statistică (Eurostat).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În 2022, cei mai mari producători de biciclete din UE au fost Portugalia (2,7 milioane), România (2,6 milioane), Italia (2,5 milioane), Germania (1,7 milioane) și Polonia (un milion), scrie Agerpres.

Contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj, semnat CITEȘTE ȘI Contractul pentru proiectarea lotului 3 al Drumului de mare viteză Filiași-Lugoj, semnat

Ciclismul promovează sănătatea și bunăstarea personală și, înlocuind potențial folosirea automobilelor proprietate personală, contribuie la reducerea poluării aerului. Este un mijloc de transport sănătos și prietenos cu mediul.

viewscnt
Afla mai multe despre
biciclete
romania