Primăria Capitalei oferă 2.500 de vouchere în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea de biciclete participanților la proiectul ”Bicicliști în București” care nu s-au regăsit anul trecut pe lista beneficiarilor

Primăria Capitalei oferă 2.500 de vouchere în valoare de 500 de lei pentru achiziționarea de biciclete participanților la proiectul ”Bicicliști în București” care nu s-au regăsit anul trecut pe lista beneficiarilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 ian 2018

Primăria Capitalei oferă 2.500 de vouchere în valoare de 500 de lei pentru achizițioarea de biciclete sau dispozitive Segway sau Ninebot bucureștenilor care s-au înscris anul trecut în programul „Bicicliști în București”, dar nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor. Proiectul a debutat anul trecut, când au fost acordate în primă fază 5.000 de vouchere, însă din cauza numărului foarte mare de bucureșteni înscriși, CGMB a aprobat suplimentarea numărului de vouchere în ședința Consiliului General al Municipiului București (CGMB) din septembrie.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Voucherele de 500 de lei vor fi acordate participanților care s-au înscris în proiectul „Bicicliști în București”, desfășurat în vara anului trecut, dar care nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor, transmite Primăria Capitalei, scrie News.ro.

Astfel, participanții care au trimis solicitări în perioada 24-25 iulie în format electronic, dar nu s-au regăsit pe lista primilor 5.000 de beneficiare, trebuie să-și actualizeze datele de identificare accesând link-ul personalizat ce va fi trimis de municipalitate pe adresa de e-mail a fiecărui participant. După transmiterea datelor, participanții vor primi pe mail un mesaj cu numărul de înregistrare.

În cazul participanților care au depus personal cererea de înscriere în proiect la registratura Primăriei și nu s-au regăsit pe lista beneficiarilor, vor primi prin poștă o scrisoare de înștiințare cu numărul de înregistrare.

VIDEO Un startup american fondat de 2 români a atras 1,8 milioane de dolari de la o companie din Arad CITEȘTE ȘI VIDEO Un startup american fondat de 2 români a atras 1,8 milioane de dolari de la o companie din Arad

Municipalitatea invită magazinele de profil din București să se înscrie în calitate de magazine participante în cadrul proiectului „Bicicliști în București”.

Proiectul de hotărâre privind suplimentarea numărului de vouchere cu încă 25.000 prin care bucureștenii să își cumpere biciclete sau dispozitive Segway sau Ninebot a fost aprobat în luna septembrie a anului trecut, într-o ședința extraordinară a Consiliului General al Municipiului București (CGMB), după ce în ședința din 30 august proiectul fusese respins.

Voucherele date de Primăria Capitalei au fost scoase la vânzare de beneficiarii lor pe OLX. Vânzătorii cereau pe ele între 350 și 400 de lei. OLX a anunțat, ulterior, că a decis să dezactiveze anunțurile de vânzare a voucherelor acordate de Primăria Capitalei.

Proiectul "Bicicliști în București” a fost aprobat în ședința CGMB din 30 iunie, iar prin acesta au fost acordate 5.000 de vouchere în valoare de 500 de lei cetățenilor cu vârsta de peste 18 ani și cu reședința sau domiciliul în București care vor să își cumpere o bicicletă, simplă sau electrică, trotinetă sau dispozitive de tip Segway sau Ninebot.

Înscrierile pentru proiect au început în 24 iulie, când au fost depuse aproape 3.000 de solicitări. Înscrierile au fost suspendate, însă, a doua zi, pentru că au fost procesate într-un timp foarte scurt zeci de mii de cereri. Primăria Capitalei a anunțat atunci că suspendarea va fi valabilă până când vor fi verificate toate cererile și vor fi eliminate cele care nu corespund regulamentului programului "Bicicliști în București", existând posibilitatea suplimentării numărului de vouchere. Primăria mai menționa că programul va fi reluat și în anul următor, iar toți solicitanții care au depus cereri în acest an și nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a Programului pentru ediția din 2018.

viewscnt
Afla mai multe despre
primarie
vouchere
biciclete