Primăria Capitalei vrea să extindă tramvaiul corporatiștilor

Primăria Capitalei vrea să extindă tramvaiul corporatiștilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2023

Primăria Capitalei vrea să lărgească strada Dimitrie Pompeiu la două benzi pe sens și să extindă tramvaiul până în bd. Barbu Văcărescu, a anunțat primarul general, Nicușor Dan. Primăria a lansat licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate necesar.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Tramvaiul este folosit de mulți angajați ai corporațiilor, în drum spre platforma Pipera.

„Vrem să lărgim Bd. Dimitrie Pompeiu de la o singură bandă la două benzi pe sens și să extindem infrastructura de tramvai de la capătul liniei existente până la Bd. Barbu Văcărescu. O altă etapă a acestui proiect presupune construirea unui drum de legătură între Șos. Pipera, Bd. Dimitrie Pompeiu și Str. Fabrica de Glucoză și construirea unei parcări de tip park&ride”, a anuțat Nicușor Dan.

Firma turcească, veche de 58 de ani, va semna contractele pentru primele două loturi ale Autostrăzii Sibiu – Făgăraș CITEȘTE ȘI Firma turcească, veche de 58 de ani, va semna contractele pentru primele două loturi ale Autostrăzii Sibiu – Făgăraș

Costurile necesare elaborării studiului de fezabilitate sunt estimate la 2,1 milioane lei. Termenul pentru realizarea studiului de fezabilitate este de 6 luni, scrie Hotnews.ro.

Ofertele pot fi depuse până pe 28 decembrie 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
primăria capitalei
barbu văcărescu