Wizz Air reintroduce zborurile pe ruta București-Salzburg

Wizz Air reintroduce zborurile pe ruta București-Salzburg
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2023

Ruta aeriană București - Salzburg revine în programul de zbor al Wizz Air începând cu data de 2 aprilie 2024, a anunțat compania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Reprezentanții operatorului aerian precizează că biletele pentru destinația Salzburg sunt deja disponibile pentru rezervare online pe site-ul companiei și prin intermediul aplicației pentru mobil, la prețuri începând cu 99 de lei, scrie Agerpres.

Elon Musk a anunțat demararea vânzărilor camionetei electrice Cybertruck, în America de Nord CITEȘTE ȘI Elon Musk a anunțat demararea vânzărilor camionetei electrice Cybertruck, în America de Nord

"Salzburg este un loc minunat, cuibărit în Alpii austrieci și cunoscut pentru peisajele sale uimitoare, istorie și cultură. Cu un farmec specific vremurilor de altădată și amprenta vibrațiilor moderne, orașul este o destinație ideală pentru drumeții, schi sau pur și simplu pentru a admira priveliștile uimitoare ale munților; Salzburg are de toate. Poți explora centrul vechi captivant, pitorescul râu Salzach și priveliștile Alpilor maiestuoși din jur. Mozaicul cultural al orașului Salzburg este bogat și divers. De la formidabila fortăreață Hohensalzburg, care veghează asupra orașului, până la elegantul Palat Mirabell și impresionanta Catedrală din Salzburg, destinația nu duce lipsă de repere istorice și comori culturale. Totuși, ceea ce face ca Salzburg să fie cu adevărat special este atmosfera să caldă și primitoare. Localnicii emană prietenie, făcându-te să te simți ca acasă în timp ce explorezi fiecare colțișor al orașului", se arată în comunicatul Wizz Air.

Wizz Air operează o flotă de 191 de aeronave Airbus A320 și A321, compania fiind listată la Bursa de Valori din Londra cu abrevierea Wizz.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
salzburg