Primarul Capitalei anunță licitație pentru Drumul Radial 3

Primarul Capitalei anunță licitație pentru Drumul Radial 3
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 oct 2023

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că a demarat licitația pentru Drumul Radial 3, în lungime de peste 10 kilometri, a cărui valoare este estimată la peste 21 de milioane de lei, fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Demarăm procedura de achiziție pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate aferent Drumului Radial 3 – Giulești  Expres (DR 3), care va face legătura între Municipiul București și localitățile Chitila, Dragomirești - Vale și Săbăreni. Caietul de sarcini și documentația aferentă procedurii au fost lansate în SEAP de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București (ADIZMB) și pot fi consultate accesând următorul link: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/c-notice/v2/view/100172141”, anunță primarul general al Capitalei.

A doua companie aeriană din Turcia, într-un ritm de creștere fără precedent, se uită spre România CITEȘTE ȘI A doua companie aeriană din Turcia, într-un ritm de creștere fără precedent, se uită spre România

Nicușor Dan precizează că Drumul Radial 3 – Giulești  Expres va avea o lungime de aproximativ 10,5 km, 4 benzi de circulație, câte 2 pe fiecare sens, și va conecta Calea Giulești  cu Centura Capitalei (DNCB), viitoarea Autostradă A0 si localitățile Chitila, Dragomirești - Vale și Săbăreni, scrie News.ro.

”Prin execuția acestui drum, se vor realiza noi legături pentru intrări și ieșiri din Capitală, care vor optimiza și decongestiona zonele cu trafic aglomerat de pe Calea Giulești, DNCB și Șoseaua București – Târgoviște”, a mai transmis primarul general.

Nicușor Dan a precizat că valoarea totală estimată pentru realizarea studiului de fezabilitate este de maxim 21 milioane lei fără TVA, cu termen de execuție de 17 luni, iar finanțarea este asigurată prin Programul Transport 2021-2027 – PT.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 11 decembrie 2023.

În lunan aprilie, Nicușor Dan anunța că se intră în linie dreaptă cu proiectul drumurilor radiale, după ce Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană București a semnat primele contracte pentru elaborarea Studiilor de Fezabilitate a două drumuri, respectiv DR1 Vest Expres și DR9 Sud Expres.

viewscnt
Afla mai multe despre
drumul radial 3
primaria bucuresti