Probleme pe Podul de la Brăila: Asfaltul proaspăt turnat s-a fisurat și trebuie refăcut

Probleme pe Podul de la Brăila: Asfaltul proaspăt turnat s-a fisurat și trebuie refăcut
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 mai 2023

La aproape trei săptămâni după ce un secretar de stat din Ministerul Transporturilor a anunțat că a traversat cu mașina podul de la Brăila, asfaltul trebuie schimbat. Podul nu este încă deschis, dar au apărut fisuri. De vină ar fi utilajele de mare tonaj de pe șantier.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Asfaltul proaspăt turnat a crăpat pe anumite porțiuni din cauza unei macarale de mari dimensiuni care a fost folosită la lucrări. Acum, constructorul trebuie să remedieze aceste probleme, să decoperteze și apoi să toarne un nou asfalt pe porțiuni mici de 10-20 metri pătrați, arată Digi 24.

FOTO Cea mai ușoară bicicletă din lume, realizată de inventatori din Arad CITEȘTE ȘI FOTO Cea mai ușoară bicicletă din lume, realizată de inventatori din Arad

Nu ar fi vorba despre o eroare de execuție, ci despre utilajele grele folosite pe șantier. Pe DN 22B, șoseaua Dig Galați – Brăila, se va circula alternativ, pe un singur sens, deoarece începe asfaltarea șoselelor de legătură dintre șoseaua Dig și unul dintre sensurile giratorii care duc spre pod.

În luna iulie ar putea fi inaugurat podul, chiar dacă drumurile de legătură vor fi gata doar parțial. Asta după ce autoritățile au anunțat că pe pod se va circula încă din decembrie anul trecut.

viewscnt
Afla mai multe despre
pod braila
asfalt