Probleme pentru Blue Air și pasagerii companiei: curse cu întârzieri chiar și de peste 12 ore

Probleme pentru Blue Air și pasagerii companiei: curse cu întârzieri chiar și de peste 12 ore
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2019

Mai multe curse ale companiei aeriene low-cost Blue Air au avut întârzieri vineri dimineață la București, una depășind, la acest moment, și 12 ore, cauza avansată fiind o defecțiune tehnică.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Compania Blue Air dorește să își ceară scuze față de pasagerii afectați de întârzierile care au afectat, astăzi, anumite zboruri. Situația a fost cauzată de o defecțiune tehnică minoră la una dintre aeronavele companiei. Din motive de siguranță, compania a decis ca aeronava să rămână la sol până la remediere.  Ca urma a acestei situații, mai multe zboruri au suferit întârzieri, iar întreaga noastră echipă are ca prioritate rezolvarea iregularităților. Pasagerii au fost informați și au primit asistență pe aeroport sau prin call center”, a anunțat compania. 

FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj CITEȘTE ȘI FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj

Blue Air a mai anunțat că toți pasagerii afectați au primit și vor beneficia de asistență până la momentul decolării în conformitate cu regulamentele în vigoare.

Principala problemă este la o cursă spre Barcelona care trebuia să decoleze la 7 dimineața, iar acum ora programată de plecare este 19.

Alte zboruri Blue Air la care sunt anunțate întârzieri: Londra (plecarea trebuia să aibă loc la 16.00, în prezent ora estimată este 18.00), Paris, (plecarea ar fi trebuit să aibă loc la ora 16.35. ora estimativă pentru decolare este 21.05 ), Liverpool (programat pentru ora 18.00, estimat pentru decolare 20.30), după cum anunță Digi 24.

viewscnt
Afla mai multe despre
blue air
barcelona
turcia
zbor intarziat