Firma italiană Itinera a câștigat contractul pentru construcția pasajului Oltenița

Firma italiană Itinera a câștigat contractul pentru construcția pasajului Oltenița
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 iun 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, vineri, că firma italiană Itinera a semnat contractul pentru construcția pasajului Oltenița, aflat la intersecția Centurii Capitalei cu Șoseaua Olteniței (DN4), contract evaluat la 169,5 milioane lei (36 milioane euro), fără TVA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

CNAIR a anunțat că a semnat contractul de Proiectare și execuție "Lărgire la 4 benzi a centurii rutiere a Municipiului București Sud între A2 (km 23+600) și A1 (km 55+520), Lot 1 - Amenajare nod rutier Centura București – DN4 (Oltenița), km 29+500 – km 33+190", scrie News.ro.

FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj CITEȘTE ȘI FOTO SPION Renault Captur: noua generație a SUV-ului a fost fotografiată fără camuflaj

Oferta desemnată câștigătoare a fost cea depusa de Itinera SPA, iar valoarea de semnare a contractului este de 169,5 milioane lei, fără TVA. Durata contractului este de 150 luni începand de la data atribuirii contractului, din care 6 luni proiectarea, 24 luni execuția și 120 luni perioada de notificare a defecțiunilor - garanție conform duratei ofertate.

”Amenajarea nodului este denivelată și presupune construcția unui sens giratoriu suspendat, care va rezolva toate fluxurile de trafic, inclusiv traficul feroviar din zonă. Traseul amenajării nodului rutier începe la km 29+500 și se termina la km 33+190 pe centura existent și include și sensul gratoriu de la km 35+450”, se arată în comunicat.

Nodul rutier va avea o lungime de aproximativ 800 m care se termină cu un sens giratoriu (pe directia București) și aproximativ 650 m care se termină cu un sens giratoriu (pe direcția Oltenița).

viewscnt
Afla mai multe despre
itinera
pasaj oltenita
cnair