Proiectarea și execuția tronsonului 4 a Drumului Expres Craiova – Pitești au fost scoase la licitație

Proiectarea și execuția tronsonului 4 a Drumului Expres Craiova – Pitești au fost scoase la licitație
scris 22 aug 2019

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, joi, că a fost publicat în sistemul electronic de achiziții publice (SICAP) anunțul de participare pentru procedura de atribuire a contractului având ca obiect proiectarea și execuția tronsonului 4 a Drumului Expres Craiova – Pitești, contract estimat la 909,67 milioane lei (192,5 milioane euro), fără TVA.

Tronsonul 4 cu o lungime de aproximativ 31 km, va fi construit între limita administrativă dintre județele Olt și Argeș și intersecția cu autostrada 1 București - Pitești, scrie News.ro.

Fondurile programului Rabla Plus pentru firme au fost suplimentate. Tichetele pentru persoane fizice - epuizate în premieră CITEȘTE ȘI Fondurile programului Rabla Plus pentru firme au fost suplimentate. Tichetele pentru persoane fizice - epuizate în premieră

Secțiunea va tranzita teritoriile localităților Lunca Corbului, Albota, Costești, Bradu, Suseni și Oarja.

Durata contractului este de 96 luni și cuprinde 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție.

Perioada de garanție a lucrărilor poate crește până la 120 luni,în funcție de oferta operatorului economic ce va fi desemnat caștigător.

Data limită de depunere a ofertelor a fost stabilită pentru 24 octombrie.

La începutul lunii iulie, președintele Ford România, britanicul Ian Pearson, s-a arătat dezamăgit de stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova-Pitești, în condițiile în care autoritățile au promis că centura orașului Balș va fi gata până la finalul anului.

Ulterior, CNAIR a anunșat că s-a urgentat proiectul drumului expres Craiova - Pitești, fiind scurtată perioada de proiectare, dar și cea de execuție.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
drumul expres craiova – pitești
cnair