Proteste anunțate de sindicaliștii de la metrou, care spun că vor picheta sediile Ministerului Transporturilor și Guvernului

Proteste anunțate de sindicaliștii de la metrou, care spun că vor picheta sediile Ministerului Transporturilor și Guvernului
scris 20 aug 2018

Unitatea Sindicatul Liber Metrou (USLM) anunță că începând de luni și până în 28 august aproximativ patru sute de sindicaliști - angajați Metrorex și reprezentanți ai comercianților din metrou vor picheta sediile Ministerului Transporturilor și Guvernului. Și la sfârșitul lunii iulie aproximativ o sută de sindicaliști Metrorex au pichetat sediul Ministerului Transporturilor, nemulțumiți de ”politica de management” și de lipsa investițiilor, ei reclamând ”probleme din ce în ce mai mari” care pun în pericol siguranța pasagerilor.

Conform unui comunicat al USLM, aproximativ patru sute de angajați Metrorex și reprezentanți ai comercianților din metrou vor picheta sediul Ministerului Transporturilor, acțunile de protest fiind programate în zilele de luni, marți, miercuri și joi, îbtre orele 12.00 și 14.00. În 27 și 28 august, sindicaliștii ar urma să picheteze sediul Guvernului, protestul fiind programat în același interval orar, scrie News.ro.

Și la sfârșitul lunii iulie aproximativ o sută de sindicaliști Metrorex au pichetat sediul Ministerului Transporturilor, nemulțumiți de ”politica de management” și de lipsa investițiilor, ei reclamând ”probleme din ce în ce mai mari” care pun în pericol siguranța pasagerilor.

FOTO BMW testează noua generație Serie 3, sub camuflaj, inclusiv versiunea electrică ce va concura cu Tesla Model 3 CITEȘTE ȘI FOTO BMW testează noua generație Serie 3, sub camuflaj, inclusiv versiunea electrică ce va concura cu Tesla Model 3

Metrorex spunea atunci că principala problemă ridicată de fiecare dată de reprezentanții sindicatului este prelungirea contractului pentru închirierea spațiilor din stațiile de metrou și anunța că va organiza o licitație pentru închirierea spațiilor din stațiile de metrou, având în vedere că actualul contract cu firma sindicatelor, Sindomet Servcom SRL, va expira pe 26 septembrie..

Sindomet Servcom SRL are în administrare toate spațiile comerciale din stațiile de metrou, cu excepția restaurantului McDonald’s din stația Piața Unirii2.

viewscnt
Afla mai multe despre
proteste
metrou