RATB: Circulația tramvaielor pe linia 41, suspendată sâmbătă și duminică

RATB: Circulația tramvaielor pe linia 41, suspendată sâmbătă și duminică
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 aug 2018

Circulația tramvaielor pe linia 41 va fi suspendată, sâmbătă și duminică, întrucât se vor face lucrări de revizie la calea de rulare, la rețeaua electrică de contact și la peroanele pentru călători, anunță RATB. În acest context, va fi introdusă linia navetă de autobuze 641 pentru a prelua călătorii de pe traseul liniei 41.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În perioada 25-26 august, Regia Autonomă de Transport București (RATB) va face lucrări de revizie la linia 41 de tramvaie, acestea vizând atât calea de rulare a tramvaielor, cât și rețeaua electrică de contact și peroanele pentru călători. Din această cauză, linia 41 se suspendă, se arată într-un comunicat transmis, joi, de RATB.

Pentru preluarea călătorilor de pe traseul acesteia, se înființează linia navetă de autobuze 641, care va funcționa între terminalul Piața Presei Libere și terminalul Ghencea, pe Bd. Expoziției, Bd. Mărăști, Bd. Mareșal Alexandru Averescu, Str. Turda, Pasajul Grant, Șos. Crângași, Str. Virtuții, Pasajul Lujerului, Str. Brașov, Bd. Ghencea, scrie News.ro.

Inspectorii Guvernului verifică ce se întâmplă cu mult întârziata Magistrală de metrou Drumul Taberei-Eroilor. Este verificat și gradul de siguranță. Sindicaliștii au avertizat că circulația cu metroul nu mai este sigură CITEȘTE ȘI Inspectorii Guvernului verifică ce se întâmplă cu mult întârziata Magistrală de metrou Drumul Taberei-Eroilor. Este verificat și gradul de siguranță. Sindicaliștii au avertizat că circulația cu metroul nu mai este sigură

RATB anunță că autobuzele vor opri astfel: pe sensul către terminalul Ghencea - pe Bd. Mărăști, în stațiile Oprire amplasate în zona Institutului de Agronomie și după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, pe Str. Turda, în stațiile Oprire amplasate după intersecția cu Bd. Ion Mihalache, respectiv înainte de Pasajul Grant, pe Șos. Crângași și Str. Virtuții, în stațiile liniei 178, precum și în noua stație Oprire înainte de Bd. Uverturii, pe Str. Brașov, în stațiile liniilor 105, 173 și 221, precum și în noua stație Oprire situată după intersecția cu Bd. Timișoara, și în terminalul Ghencea, în stațiile liniei 221.

Pe sensul către terminalul Piața Presei Libere, autobuzele vor opri pe Str. Brașov, în stațiile liniilor 105, 173 și 221, precum și în noile stații Oprire situate după intersecția cu Drumul Taberei - ramura de nord, respectiv înainte de Bd. Timișoara, pe Str. Virtuții, în noua stație Oprire amplasată după intersecția cu Bd. Uverturii, apoi în stațiile liniei 178, pe Șos. Crângași, în stațiile liniei 178, pe Str. Turda, în noua stație Oprire amplasată după Pasajul Grant; pe Bd. Mareșal Alexandru Averescu, în noua stație Oprire amplasată după intersecția cu Bd. Ion Mihalache; pe Bd. Mărăști, în noua stație Oprire amplasată după intersecția cu Str. Alexandru Constantinescu, apoi în stațiile liniei 330; în terminalul Piața Presei Libere, în stațiile liniei 449.

viewscnt
Afla mai multe despre
tramvai 41