Metrorex reorganizează circulația trenurilor pe o linie, folosită și de corporatiști

Metrorex reorganizează circulația trenurilor pe o linie, folosită și de corporatiști
scris 23 aug 2018

Metrorex anunță că, în perioada 31 august - 2 septembrie, vor avea loc lucrări de modernizare și înlocuire a macazelor pe Magistrala 2, stația Pipera. Ca urmare, circulația trenurilor va fi reorganizată.

Metrorex informează că, pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație a trenurilor, în perioada 31 august - 3 septembrie, se vor face lucrări de modernizare și înlocuire a aparatelor de cale (macaze). Personalul specializat Metrorex va lucra non-stop pentru a reduce la minimum disconfortul călătorilor, se arată într-un comunicat transmis, joi, de Metrorex, scrie News.ro.

În perioada lucrărilor de modernizare, circulația trenurilor va fi reorganizată.

Inspectorii Guvernului verifică ce se întâmplă cu mult întârziata Magistrală de metrou Drumul Taberei-Eroilor. Este verificat și gradul de siguranță. Sindicaliștii au avertizat că circulația cu metroul nu mai este sigură CITEȘTE ȘI Inspectorii Guvernului verifică ce se întâmplă cu mult întârziata Magistrală de metrou Drumul Taberei-Eroilor. Este verificat și gradul de siguranță. Sindicaliștii au avertizat că circulația cu metroul nu mai este sigură

Astfel, vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera și retur) vor coborî în stația Aurel Vlaicu și, de pe același peron, vor lua un alt tren de la aceeași linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei. La orele cu vârf de trafic, intervalul de circulație între trenuri pe tronsoanele Berceni - Aurel Vlaicu - Berceni va fi de 5-6 minute, respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu - Pipera - Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute, la orele cu vârf de trafic, și de 16 minute în restul zilei.

Conform sursei citate, sâmbătă, 1 septembrie, și duminică, 2 septembrie, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni - Pipera și retur) vor coborî în stația Aviatorilor și vor lua un alt tren de la aceeași linie, pentru continuarea călătoriei. Pe tronsoanele Berceni - Aviatorilor - Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor - Pipera - Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrorex
magistrala 2
statia pipera