Registrul Auto Român estimează un profit net de 127,85 milioane lei în acest an

Registrul Auto Român estimează un profit net de 127,85 milioane lei în acest an
scris 3 mar 2020

Registrul Auto Român (RAR) estimează un profit net de 127,85 milioane lei în acest an, la venituri totale de 444,2 milioane lei, potrivit proiectului privind bugetul de venituri și cheltuieli pentru acest an publicat în dezbatere de acționarul majoritar, Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

”În bugetul de venituri și cheltuieli pe anul 2020 sunt programate venituri totale cu o creștere, față de realizările anului precedent, cu 6%, a cheltuielilor totale cu o creștere cu 5,80%, regia programând un profit brut de 152,21 milioane lei. Regia nu a înregistrat în anul precedent și nu programează plăți restante în anul 2020, iar rezultatul brut este programat cu o creștere cu 6,39%”, arată documentul consultat de News.ro.

Ryanair taie din cursele cu Italia și se așteaptă chiar ca epidemia de coronavirus să genereze dispariția unor companii aeriene CITEȘTE ȘI Ryanair taie din cursele cu Italia și se așteaptă chiar ca epidemia de coronavirus să genereze dispariția unor companii aeriene

De asemenea, cheltuielile totale sunt prognozate la aproape 292 milioane lei.

Cheltuielile cu investițiile au fost planificate la 84,4 milioane lei.

RAR are 1.700 de angajați.

Câștigul mediu lunar pe salariat determinat pe baza cheltuielilor de natură salarială a fost stabilit la 7.692 lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
registrul auto român
ministerul transporturilor