Renault lansează noul Zoe pe piața din România. Care sunt prețurile

Renault lansează noul Zoe pe piața din România. Care sunt prețurile
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 22 ian 2020

Renault România a anunțat prețurile pentru noua generație Renault Zoe, automobilul electric cel mai vândut din Europa. Modelul, un facelift pronunțat, a fost lansat în Europa la sfârșitul anului trecut.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
30 mai - Profit News TV - Maraton Fonduri Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC Bank, Fabrica de Consultanță.
11 iunie - Medika TV - Maraton Sănătatea Aparatului Urinar
12 iunie - Profit News TV - Maraton Energie
13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Noul Renault Zoe nu este un automobil 100% nou, dar vine cu îmbunătățiri importante la toate capitolele ale vechiului Zoe. Practic, vorbim despre aceeași platformă și componente, dar cu schimbări ale designului, un nou motor, o nouă baterie, plus o serie de tehnologii îmbunătățite, cunoscute sub codul ZE50.

În acest moment, noul Renault Zoe poate fi comandat și de clienții din România, dealerii Renault având lista de prețuri și configuratorul pentru opționale. Mașina se remarcă, în primul rând, printr-un nou motor, de 100 kW (135 CP) și o baterie nouă, mai mare, de 52 kWh, care asigură, teoretic, o autonomie de aproape 400 km (395 km în ciclu WLTP). Un plus este și posibilitatea încărcări ila stații de mare putere, la curent continuu.

La interior, sunt prezente mai multe schimbări, cu un nou bord și o serie de detalii ajustate. Tehnologiile de conectare s-au înmulțit, cu Easy Connect și Easy Link, plus o serie de tehnologii de asistență.

FOTO Toyota și-a propus o creștere de 30% în Europa, cu ajutorul unui nou SUV, concurent cu Captur și T-Cross. Cum va arăta CITEȘTE ȘI FOTO Toyota și-a propus o creștere de 30% în Europa, cu ajutorul unui nou SUV, concurent cu Captur și T-Cross. Cum va arăta

Potrivit Renault, clienții din Romania pot opta între trei niveluri de echipare (Life, Zen și Intens) și două motoare (R110 și R135). Dotările pe care le oferă în echipare standard sunt ecranul de 10 inci, EASY LINK - sistemul multimedia conectat cu ecranul de 7 inci, E-Shifter cu modul B (maneta de schimbare a modurilor), frâna de parcare automată cu funcția Auto Hold, cardul de pornire cu funcție de tip hands free și farurile Full LED și luminile de zi LED.

Prețurile încep astfel de la 30.350 euro, pentru echiparea LIFE, cu vechiul motor ZE40, de 110 CP, și ajung până la 33.250 euro, pentru echiparea de top, INTENS.

Renault lansează noul Zoe pe piața din România. Care sunt prețurile

viewscnt
Afla mai multe despre
renault zoe
preturi romania zoe
lansare zoe romania
masini electrice