Romaero vrea să împrumute 8,25 milioane lei de la Banca Transilvania pentru a refinanța două credite

Romaero vrea să împrumute 8,25 milioane lei de la Banca Transilvania pentru a refinanța două credite
scris 23 mar 2020

Romaero București, companie de stat specializată în producție, servicii și cercetare-dezvoltare în domeniul aeronauticii pentru aeronave civile și militare de pasageri sau cargo, vrea să ia de la Banca Transilvania o nouă facilitate de credit cu o valabilitate de 12 luni în cuantum de 8,25 milioane lei.

Subiectul va fi supus aprobării în cadrul Adunării Generale a Acționarilor din 27 aprilie, scrie News.ro.

Coronavirus: Volkswagen își închide uzinele cel puțin 2 săptămâni. “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp” CITEȘTE ȘI Coronavirus: Volkswagen își închide uzinele cel puțin 2 săptămâni. “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp”

Romaero vrea să refinanțeze două contracte de credit restante, unul în valoare de 3,35 milioane lei și altul de 4,89 milioane lei și totodată să mențină la noul contract de credit garanțiile existente.

Noul credit va fi garantat cu bunuri mobile și imobile din proprietatea companiei de stat.

De asemenea, compania vrea să aprobe prelungirea valabilității facilităților de credite în derulare la Banca Comercială Română până la scadența de 30 iunie 2020.

Romaero, companie controlată de Ministerul Economiei, Energie și Mediului de afaceri, are o valoare de piață de 127,8 milioane lei.

Compania are circa 940 de salariați.

Romaero estimează pierderi de 25,11 milioane lei în 2019, la venituri totale de 490,43 milioane lei, potrivit bugetului de venituri și cheltuieli rectificat aprobat de acționari.

viewscnt
Afla mai multe despre
romaero
banca transilvania
credite