Parcul auto al STB - diminuat de azi cu 25%

Parcul auto al STB - diminuat de azi cu 25%
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 mar 2020

Parcul auto al Societății de Transport București va fi diminuat începând de azi cu 25%, dar nu va fi suspendată sau desființată nicio linie de autobuz, troleibuz sau tramvai.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Societatea va aloca pe fiecare linie un număr de vehicule corespunzător cererii de transport, dar și în concordanță cu gradul de încărcare, astfel încât cetățenii să călătorească în condiții în care să nu le fie pusă în pericol sănătatea, scrie Agerpres.

Hotelierii, constatare amară - măsurile Guvernului sunt departe de așteptările lor. Două treimi dintre hoteluri, închise pe termen nedeterminat. LISTA cu solicitări CITEȘTE ȘI Hotelierii, constatare amară - măsurile Guvernului sunt departe de așteptările lor. Două treimi dintre hoteluri, închise pe termen nedeterminat. LISTA cu solicitări

Noul program, cu orarul de trecere prin stații, va putea fi accesat pe site-ul STB SA (www.stbsa.ro), iar pentru cei care au la dispoziție un telefon mobil cu conexiune la internet, se recomandă utilizarea aplicației InfoSTB.

viewscnt
Afla mai multe despre
stb
tramvai
autobuz