Ryanair anunță o creștere semnificativă a numărului de pasageri

Ryanair anunță o creștere semnificativă a numărului de pasageri
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 mai 2023

Operatorul aerian irlandez Ryanair a anunțat că numărul pasagerilor transportați în aprilie a crescut în ritm anual cu 13%, la 16 milioane, fiind a treia cea mai aglomerată lună înregistrată vreodată, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Cea mai mare companie aeriană din Europa după numărul de pasageri a informat că proporția medie de locuri goale pe zbor în aprilie - care a inclus sărbătorile pascale - a scăzut la 6%, scrie Agerpres.

„Un început de mare succes”, așa își caracterizează Porsche primul trimestru din 2023 CITEȘTE ȘI „Un început de mare succes”, așa își caracterizează Porsche primul trimestru din 2023

De asemenea, operatorul aerian a anulat peste 650 de zboruri, fiind afectați aproximativ 118.000 de clienți, din cauza grevelor de luna trecută din domeniul controlului traficului aerian din Franța.

Singurele luni în care Ryanair a transportat peste 16 milioane de pasageri au fost iulie și august 2022.

În urma întârzierilor în livrarea avioanelor Boeing, Ryanair se așteaptă să opereze mai puține zboruri în iulie și august, dar încă speră să-și îndeplinească obiectivul de a transporta 185 de milioane de pasageri în acest an fiscal, față de 169 de milioane în anul încheiat la 31 martie 2023. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
pasageri