Ryanair vine în România pentru angajări. În ce orașe vor fi prezentate ofertele și ce salariu este oferit în primul an de contract

Ryanair vine în România pentru angajări. În ce orașe vor fi prezentate ofertele și ce salariu este oferit în primul an de contract
scris 13 apr 2018

Compania aeriană irlandeză Ryanair, cel mai mare operator aerian low-cost din Europa și al patrulea operator aerian care acționează în România din punct de vedere al cotei de piață, va veni în mai multe orașe din țară pentru a recruta însoțitori de bord, operațiunea urmând să fie lansată din această lună.

Astfel, oferte de angajare la Ryanair vor fi prezentate la Iași pe 18 aprilie, la Cluj-Napoca pe 19 aprilie și 23 mai, la Timișoara pe 2 mai și la București pe 3 și 18 mai.

Oferta companiei include un curs de formare gratuit, câștiguri în primul an între 17.000-23.000 euro, contract pe 2 ani cu opțiune de prelungire permanentă, program de 5 zile de lucru sau bonusuri.

Automobile Dacia și Group Renault România au un nou director general, de la 1 mai: România, mai mult ca niciodată, are un rol cheie în planul strategic de dezvoltare al Groupe Renault CITEȘTE ȘI Automobile Dacia și Group Renault România au un nou director general, de la 1 mai: România, mai mult ca niciodată, are un rol cheie în planul strategic de dezvoltare al Groupe Renault

În paralel, operațiuni de recrutare sunt lansate în mai multe țări.

Ryanair a anunțat că își extinde operațiunile din București cu 4 noi zboruri către Amman, Marsilia, Palermo și Paphos, și zboruri mai dese către Atena, Londra Stansted, Milano Bergamo și Timișoara.

Compania aeriană irlandeză a decis în luna februarie să închidă baza din Timișoara. Totodată, Ryanair a decis să scoată Oradea și Craiova din programul de iarnă.

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
angajari