Se reia licitația pentru finalizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Brașov-Bacău

Se reia licitația pentru finalizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Brașov-Bacău
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 nov 2022

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunțat că va fi reluată licitația pentru finalizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Brașov-Bacău, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru16 ianuarie 2023.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Se reia licitația pentru finalizarea studiului de fezabilitate al autostrăzii Brașov-Bacău! CNAIR a transmis, astăzi, spre publicare în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, Anunțul de Participare pentru lansarea procedurii de achiziție publică pentru noul contract. Termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost stabilit pentru16 ianuarie 2023”, a anunțat Sorin Grindeanu.

DNA face 162 de percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și corupție în domeniul vamal, cu câteva săptămâni înainte de decizia crucială privind aderarea la Schengen CITEȘTE ȘI DNA face 162 de percheziții într-un dosar de evaziune fiscală și corupție în domeniul vamal, cu câteva săptămâni înainte de decizia crucială privind aderarea la Schengen

El a mai spus că studiul de fezabilitate trebuie să fie finalizat în 24 de luni, după semnarea noului contract, lansat în licitație (valoare estimată: 45 de milioane de lei, fără TVA).

„După finalizarea studiului de fezabilitate, construcția propriu-zisă a Autostrăzii Brașov-Bacău va fi finanțată prin fonduri europene (POT 2021-2027)”, a conchis Grindeanu.

viewscnt
Afla mai multe despre
brașov-bacău
lictiatie