Șeful Wizz Air spune că Brexit este o șansă de creștere pentru linia aeriană, pe măsură ce concurenții vor dispărea

Șeful Wizz Air spune că Brexit este o șansă de creștere pentru linia aeriană, pe măsură ce concurenții vor dispărea
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 sep 2019

József Váradi, directorul executiv al companiei aeriene ungare low-cost Wizz Air, spune că nu se așteaptă ca Brexit-ul să perturbe operațiunile companiei și că acest lucru ar putea de fapt să ofere o oportunitate de creștere, pe măsură ce concurenții vor dispărea, relatează Reuters.

Evenimente:
21 martie - Maraton Profit News TV Economia Sustenabila (ediția a II-a) – cu sprijinul: ACUE, Auchan, Liberty, OMV Petrom, Romgaz, Tinmar Energy, Transgaz, Hidroelectrica, Borsec, Nuclearelectrica
26 martie - Maraton Medika TV Inovație în estetică - cu sprijinul: Regina Maria
28 martie - Eveniment Profit.ro IMM (ediția a IV-a) - cu sprijinul: CEC Bank, Raiffeisen Bank, Porsche Finance Group Romania (Sharetoo - Abonamentul Auto), UniCredit Bank, Garanti BBVA și REI Grup

Urmărește-ne și pe Google News

Váradi a adăugat că filiala Wizz Air din Marea Britanie dispune de toate permisele necesare pentru a opera zboruri între Marea Britanie și țările membre ale UE, precum și alte țări, potrivit News.ro.

Transportatorul aerian, cu sediul central în Ungaria, dar cotat la Bursa de Valori din Londra, a deschis Wizz Air în Marea Britanie în 2017 pentru a asigura accesul deplin al pieței la Marea Britanie dincolo de Brexit.

”Dacă se produce un Brexit fără acord pe 31 octombrie, nu cred că tu, în calitate de client, să realizezi asta când vine vorba de zborul Wizz Air”, a declarat Váradi, pentru Reuters.

Piloții de la British Airways au renunțat la greva programată pentru săptămâna viitoare CITEȘTE ȘI Piloții de la British Airways au renunțat la greva programată pentru săptămâna viitoare

”Posibilitățile suplimentare de consolidare ar apărea ca urmare a Brexit-ului, iar Wizz Air Marea Britanie poate deveni o platformă de consolidare în UK”, a mai explicat el.

Totodată, el a subliniat că firma este gata să ocupe nișele libere de piață, în cazul în care unele linii aeriene au probleme.

”Ne-ar interesa să umplem golurile de pe piață dacă liniile aeriene eșuează, sau eventual să preluăm unele active și să le folosim în platforma noastră”, mai spune Váradi.

viewscnt
Afla mai multe despre
wizz air
brexit