Greve la companiile aeriene Ryanair și Iberia din Spania

Greve la companiile aeriene Ryanair și Iberia din Spania
scris 20 sep 2019

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Spania, unde în perioada următoate sunt anunțate greve ale companiilor aeriene Ryanair și Iberia. Ca urmare, orarul zborurilor operate de Ryanair ar putea fi modificat în zilele de vineri și duminică din luna septembrie, iar cel al curselor Iberia în perioada 21-24 septembrie.

MAE informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul Spaniei, utilizând transportul aerian, că, pe fondul grevelor anunțate de companiile aeriane Ryanair și Iberia, orarul zborurilor ar putea fi afectat, scrie News.ro

Istoricul de daune al mașinilor second-hand dezvăluie mai mult de trei daune per mașină CITEȘTE ȘI Istoricul de daune al mașinilor second-hand dezvăluie mai mult de trei daune per mașină

Astfel, zborurile operate de compania aeriană Ryanair vor avea modificări în zilele de vineri și duminică - 20, 22, 27 și 29 septembrie.

De asemenea, dificultăți vor fi întâmpinate și în ceea ce privește zborurile operate de compania Iberia, în perioada 21-24 septembrie.

MAE recomandă cetățenilor români să consulte site-urile oficiale ale companiilor la care au biletele de călătorie pentru a se informa asupra stării zborurilor programate.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
greva
ryanair
iberia