Siemens și Valeo vor produce motoare pentru mașini electrice în Franța, Norvegia, Polonia, Ungaria și China

Siemens și Valeo vor produce motoare pentru mașini electrice în Franța, Norvegia, Polonia, Ungaria și China
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 apr 2016

Concernul german Siemens și furnizorul francez de piese auto Valeo au înființat o societate mixtă care va produce motoare pentru mașini electrice și hibride în fabrici din Franța, Norvegia, Polonia, Ungaria și China, transmit Deutsche Welle și Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Pe lângă motoare, Siemens și Valeo vor produce încărcătoare pentru alimentarea vehiculelor electrice și alte componente auto.

Detaliile financiare ale acordului nu au fost date publicității. Sediul central al societății mixte va fi în Erlangen, Germania.

În funcție de obținerea aprobării autorităților de reglementare, operațiunile noii companii ar urma să demareze în trimestrul patru din acest an, a anunțat Siemens.

Cererea de spații de birouri s-a dublat în primul trimestru în București și marile orașe din țară CITEȘTE ȘI Cererea de spații de birouri s-a dublat în primul trimestru în București și marile orașe din țară

Cele două companii estimează că piața vehiculelor electrice va înregistra o creștere anuală de 20% până în 2020. Societatea mixtă formată de Siemens și Valeo vrea să ajungă liderul pieței, producând și vânzând componente la prețuri convenabile pentru vehiculele electrice și hibride.

Compania Siemens are o activitate de peste 100 de ani în România, deține afaceri în industrie, sănătate și energie și are peste 2.100 de angajați. 

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
siemens
valeo
motoare masini electrice