Statele Unite investighează rechemările de SUV-uri Explorer efectuate de Ford Motor din cauza pierderilor de putere

Statele Unite investighează rechemările de SUV-uri Explorer efectuate de Ford Motor din cauza pierderilor de putere
Profit.ro
Profit.ro
scris 25 iun 2023

Autoritățile de reglementare a siguranței auto din SUA au declarat că investighează rechemările a 710.000 de SUV-uri Explorer efectuate de Ford Motor, din cauza rapoartelor privind pierderile de putere, pentru a determina dacă soluția este adecvată, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Administrația Națională pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi a declarat că producătorul auto nr. 2 din SUA în funcție de vânzări a efectuat retrageri în aprilie 2022 și martie pentru SUV-urile Ford Explorer din modelele anilor 2020-2022, pentru a remedia un șurub de montare orizontal al axei spate care se poate fractura și poate cauza deconectarea arborelui de transmisie, scrie News.ro.

Honda Motor recheamă 1,2 milioane de vehicule din Statele Unite din cauza unei potențiale probleme la camera video retrovizoare CITEȘTE ȘI Honda Motor recheamă 1,2 milioane de vehicule din Statele Unite din cauza unei potențiale probleme la camera video retrovizoare

Soluția Ford este să adauge o actualizare a software-ului care aplică automat frâna de parcare electronică pentru a împiedica vehiculul să se deplaseze în cazul unei defecțiuni a arborelui de transmisie, a spus agenția, adăugând că nu există nici un remediu pentru a rezolva problema șurubului de montare orizontal defect al axei spate, care stă la baza acestei probleme de siguranță și este cauza defectării vehiculului.

NHTSA a declarat că a primit două plângeri care susțin o pierdere a puterii sau a cuplului de transmisie a roților din spate la vehiculele Explorer care au primit soluția de rechemare.

viewscnt
Afla mai multe despre
ford motor
sua