Statele Unite vor cere teste negative pentru Covid-19 pentru aproape toți pasagerii aerieni internaționali

Statele Unite vor cere teste negative pentru Covid-19 pentru aproape toți pasagerii aerieni internaționali
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 ian 2021

Șeful Centrului pentru Prevenirea și Controlul Bolilor (CDC) din Statele Unite, Mark Redfield, urmează să semneze, marți, un ordin care va extinde obligativitatea unui test negativ pentru Covid-19 pentru aproape toți pasagerii aerieni internaționali, au declarat surse citate de Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Noile reguli vor intra în vigoare în termen de două săptămâni de la semnarea lor, respectiv din 26 ianuarie, scrie News.ro.

Dacia anunță o scădere de 29% a vânzărilor în 2020, dar o creștere a cotei de piață în România, în pofida pandemiei, și cu ajutorul mașinilor livrate Poliției Române CITEȘTE ȘI Dacia anunță o scădere de 29% a vânzărilor în 2020, dar o creștere a cotei de piață în România, în pofida pandemiei, și cu ajutorul mașinilor livrate Poliției Române

CDC a cerut în ultimele săptămâni administrației Trump să extindă această obligativitate. Una dintre probleme este cum să rezolve problema țărilor unde capacitatea de testare este limitată.

Din 28 decembrie, CDC a cerut ca aproape toți pasagerii aerieni veniți din Marea Britanie, inclusiv cetățenii americani, să fie testați negativ pentru Covid-19 cu 72 de ore înainte de placare. Sunt exceptați copiii cu vârste mai mici de doi ani și pasagerii care tranzitează doar Marea Britanie.

Canada a impus reguli similare pentru aproape toți pasagerii internaționali, începând cu 7 ianuarie, ca și multe alte țări.

viewscnt
Afla mai multe despre
covid-19
teste
sua