Stația de metrou Pipera, închisă de sâmbătă până luni, pentru modernizarea sistemului de control acces

Stația de metrou Pipera, închisă de sâmbătă până luni, pentru modernizarea sistemului de control acces
Profit.ro
Profit.ro
scris 11 iul 2017

Metrorex anunță că, în perioada 15 - 17 iulie, se va închide stația de metrou Pipera pentru modernizarea sistemului de control acces. Stația va fi închisă timp de trei zile, din care doar o zi lucrătoare.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În această perioadă trenurile de metrou vor circula cu călători doar până la/de la stația Aurel Vlaicu, scrie News.ro.

Metrorex mai amintește că a informat autoritățile locale și RATB cu privire la desfășurarea proiectului de modernizare, precum și a modificărilor apărute în graficul de execuție, și a solicitat sprijin pentru preluarea călătorilor cu ajutorul transportului în comun de suprafață, pentru perioadele în care se vor desfășura lucrări în stațiile cu o singură intrare.

Rata anuală a inflației a urcat în iunie la 0,9%, nivel maxim al ultimilor doi ani. Biletele de avion s-au scumpit sensibil a doua lună la rând, în timp ce alimentele s-au ieftinit CITEȘTE ȘI Rata anuală a inflației a urcat în iunie la 0,9%, nivel maxim al ultimilor doi ani. Biletele de avion s-au scumpit sensibil a doua lună la rând, în timp ce alimentele s-au ieftinit

La sfârșitul lunii iunie, Metrorex a decis reducerea de la șapte la trei zile a perioadei de realizare a lucrărilor de modernizare la stațiile cu o singură intrare.

Astfel, în stația Pipera, lucrările vor avea loc în perioada 15 - 17 iulie, în Aurel Vlaicu 29 iulie – 1 august, în Constantin Brâncoveanu 22 - 25 iulie, în Tineretului și Apărătorii Patriei 2 – 5 septembrie, în Dimitrie Leonida și Costin Georgian 9 – 12 septembrie, în Pantelimon și Berceni 16 – 19 septembrie.

viewscnt
Afla mai multe despre
metrou pipera
metrorex