Subsidiara europeană a SkyUp Airlines Ucraina va zbura în România

Subsidiara europeană a SkyUp Airlines Ucraina va zbura în România
scris 25 iul 2022

Compania SkyUp Airlines Europe va opera zboruri pe rute spre și dinspre România începând cu sezonul de iarnă al anului 2022.

Subsidiara europeană a companiei aeriene SkyUp Airlines din Ucraina este în prezent în curs de certificare pentru a obține certificatul de operator aerian în Malta.

VIDEO Cum arată acum cel mai mare viaduct de autostradă care se construiește în prezent în România CITEȘTE ȘI VIDEO Cum arată acum cel mai mare viaduct de autostradă care se construiește în prezent în România

După certificare, SkyUp Airlines Europe ar urma să transporte pasageri către destinații de vacanță și pentru tur-operatorii din România, confirmă pentru BoardingPass surse din piață.

În prezent compania aeriană deține certificat de operator aerian în Ucraina, țară unde sunt înmatriculate și cele 18 Boeinguri 737 pe care le deține.

Problemele persistă la metrou - Metrorex anunță timpi mari de așteptare, mai puține trenuri pe traseu CITEȘTE ȘI Problemele persistă la metrou - Metrorex anunță timpi mari de așteptare, mai puține trenuri pe traseu

Din cauza războiului care a debutat în februarie 2022, compania ucraineană nu mai zboară din și spre Ucraina.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
ucraina
avion