Tarom, la al patrulea director general din acest an. Mădălina Mezei a lucrat la birourile companiei din Bruxelles și Roma

Tarom, la al patrulea director general din acest an. Mădălina Mezei a lucrat la birourile companiei din Bruxelles și Roma
scris 20 iun 2019

Transportatorul aerian național Tarom are un nou director general, Mădălina Mezei, care din aprilie 2009 era reprezentant al companiei la Bruxelles, ea lucrând doar la compania de stat încă din 1997.

Aceasta îl înlocuiește în funcție pe Mareși Cărăvan, care a condus compania timp de câteva zile, după ce pilotul Florin Susanu a renunțat la poziție. Susanu îl înlocuia în funcție pe Werner Wolff, îndepărtat de la conducerea Tarom în luna martie, scrie News.ro.

Circulația motocicletelor va fi interzisă în capitala Addis Abeba pentru reducerea infracționalității CITEȘTE ȘI Circulația motocicletelor va fi interzisă în capitala Addis Abeba pentru reducerea infracționalității

Tarom a publicat joi dimineața pe site-ul propriu CV-ul Mădălinei Mezei. Acesta arată că, între august 2007 și martie 2009, Mezei a fost agent ticketing și vânzări la biroul Tarom din Roma.

Între august 2006 și iulie 2007 a fost manager de rută pe zona America și Orient al Tarom, la sediul central, iar între noiembrie 2001 și iulie 2006 a fost Station Manager Bruxelles, tot pentru Tarom.

În perioada 1997 - 2001 a lucrat ca economist al companiei.

Mezei a absolvit Academia de Studii Economice și are un Master în Management European, Marketing, Strategie, Finanțe la ULB -Solvay Business School, Bruxelles, Belgia.

Tarom a transportat în 2018 circa 2,9 milioane de pasageri, cei mai mulți pasageri din ultimul deceniu.

În anul 2018, Tarom a avut pierderi de 182,8 milioane lei. Societatea are aproape 2.000 de angajați.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
mădălina mezei