Tarom lansează o nouă ofertă de bilete ieftine

Tarom lansează o nouă ofertă de bilete ieftine
scris 16 ian 2020

Compania Tarom pune în vânzare bilete cu prețuri începând cu 119 euro, dus-întors.

În perioada 16 ianuarie 2020 – 12 februarie 2020, Tarom pune în vânzare bilete de avion la prețuri începând de la 119 euro, cu toate taxele incluse, pentru un bilet dus-întors cu perioada de călătorie 01 februarie 2020 – 15 iunie 2020, data ultimului retur.

Rechemare stranie pentru mai multe modele VW în România. Mașinile sunt răscumpărate de companie CITEȘTE ȘI Rechemare stranie pentru mai multe modele VW în România. Mașinile sunt răscumpărate de companie

Astfel, clienții pot achiziționa bilete de avion de la 119 euro, dus-întors, cu toate taxele incluse, pe rutele dintre București și Atena, Belgrad, Chișinău, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Lyon, Munchen, Praga, Roma, Stockholm, Salonic, Tbilisi și Tel Aviv.

De la 139 euro, cu toate taxele incluse pentru zboruri, se pot cumpăra bilete între: București și Amsterdam, Budapesta, Bruxelles, Barcelona, Erevan, Nisa și Sofia.

De la 159 euro, cu toate taxele incluse pentru zboruri, clienții pot alege bilete între București și Amman, Beirut, Cairo, Londra, Madrid și Paris.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bilete ieftine