Tarom operează noi zboruri către Constanța

Tarom operează noi zboruri către Constanța
scris 2 iul 2020

Tarom operează, începând din această lună, zboruri directe către Constanța cu plecare din Cluj-Napoca, Timișoara și Oradea, a anunțat compania pe pagina sa de Facebook.

"Începând cu luna iulie, Tarom va opera zboruri directe către Constanța, cu plecare din marile orașe din vestul țării: Cluj-Napoca, Timișoara și Oradea. Astfel, toți românii din zonă, doritori de un concediu la malul mării, vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră. Zborurile vor fi efectuate în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc", potrivit informațiilor companiei.

ULTIMA ORĂ Ford Craiova renunță la o treime dintre angajații cu un contract pe perioadă determinată CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ford Craiova renunță la o treime dintre angajații cu un contract pe perioadă determinată

Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție Tarom, iar check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport, scrie Agerpres.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
tarom
litoral