Tarom reia cursele București - Roma și retur

Tarom reia cursele București - Roma și retur
Profit.ro
Profit.ro
scris 3 iul 2020

TAROM reia de vineri operarea între București și Roma (Aeroportul Fiumicino), cu 2 zboruri săptămânale, în zilele de luni și vineri, a anunțat compania pe pagina sa de Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Programul de operare este următorul: RO 403 - decolare de la București la ora 9:45, aterizare la Roma la ora 10:55, RO404 - decolare de la Roma la ora 11:45, aterizare la București la ora 15:00, scrie Agerpres.

Fără subvenții, Dacia nu reușește să iasă din criză în Spania. Piața auto iberică are a patra lună de scădere CITEȘTE ȘI Fără subvenții, Dacia nu reușește să iasă din criză în Spania. Piața auto iberică are a patra lună de scădere

"Bagajele de mână trebuie să fie depozitate sub scaunul din fața fiecărui pasager, conform reglementărilor emise de autoritățile din Italia. Masca chirurgicală trebuie purtată în permanență de la intrarea în aeroportul de plecare până la ieșirea din aeroportul de destinație", precizează reprezentanții companiei.

De asemenea, aceștia subliniază că toți pasagerii care călătoresc în/din Italia trebuie să completeze o declarație. În cazul în care pasagerii au călătorit în ultimele 14 zile în țări din afara celor menționate (țările UE, țări din zona Schengen, Marea Britanie și irlanda de Nord, Andorra, Monaco, San Marino și Vatican) trebuie să completeze o declarație specială.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
roma bucuresti