Groupe Renault România, schimbări de management

Groupe Renault România, schimbări de management
Gabriel Dogaru
Gabriel Dogaru
scris 2 iul 2020

Renault România a anunțat directori noi pentru două dintre diviziile sale locale. Este vorba despre directorul de Resurse Umane și cel al Global Business Services.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Simona Adelina Popovici, fostă șefă în KMG International România, a fost numită de Groupe Renault România pentru a conduce departamentul de HR. Fosta directoare, Dana Oprișan, devine acum șefă a direcției Global Business Services România. Dana Oprișan va coordona centrul Suport pentru Logistică și Supply Chain, Market Intelligence, Servicii Client, Achiziții și Financiar, care contribuie, din România, la eficientizarea fluxului de operațiuni la nivel mondial al grupului.

Cele două femei, Dana Oprișan și Simona Adelina Popovici, vor face parte din comitetul de management de țară al companiei.

Dana Oprișan a ocupat, din 2006, poziția de director Resurse Umane al centrului de inginerie Renault Technologie Roumanie. Ulterior, a fost detașată în Franța pentru a coordona un proiect de eficientizare a proceselor de resurse umane la nivel mondial.  Din 2013 a preluat conducerea echipelor de Resurse Umane ale Groupe Renault România. Absolventă a facultății de Automatică și Calculatoare, cu o experiență de peste 25 de ani în resurse umane, Dana Oprișan a fost director Resurse Umane la Rolem Codlea (parte a grupului Draexlmaier), Sanex Cluj, Scop Computers, și manager de resurse umane la Mobilrom (Orange România) și Abela Rocas.

Dacia, prima creștere după pandemie: 8% în Franța. Piața franceză a urcat cu 1,2% în iunie față de anul trecut CITEȘTE ȘI Dacia, prima creștere după pandemie: 8% în Franța. Piața franceză a urcat cu 1,2% în iunie față de anul trecut

Simona Adelina Popovici a fost director de Resurse Umane la KMG International România, cu o coordonare globală pentru 17 țări. A  avut un parcurs internațional variat în cadrul Coca-Cola Hellenic Bottling Company, având roluri de conducere la nivel de grup în Dezvoltarea Organizațională, Recompensare și Partener Global de business. A fost director Resurse umane pentru România și Moldova la Coca-Cola HBC și Vodafone România.

Înainte de a lucra în multinaționale, a fost consultant pentru companii și instituții internaționale ca USAID, World Bank și Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

viewscnt
Afla mai multe despre
renault romania
director hr renault romania
dana oprisan
simona adelina popovici
global business services