Tarom reia parțial de marți zborurile către aeroportul Zaventem din Bruxelles

Tarom reia parțial de marți zborurile către aeroportul Zaventem din Bruxelles
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 apr 2016

Tarom reia, parțial, zborurile către aeroportul Zaventem din Bruxelles de marți, 5 aprilie, în urma redeschiderii aeroportului, după atentatele teroriste din urmă cu două săptămâni, a anunțat luni compania aeriană de stat.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, Tarom va relua operarea cursei RO373/4 București-Bruxelles și retur, pe care vor fi mutați și pasagerii care au bilet pentru zborul RO371/2 în perioada 5-8 aprilie.

Avionul va decola din București la ora 16.50, cu aterizare la ora 18.40, iar pentru retur orarul de zbor este 19.25-23.05, scrie News.ro

Ținând cont de faptul că aeroportul Zaventem este parțial operațional, pentru moment, sunt anumite restricții pe aeroport și, de aceea, pasagerii sunt rugați să consulte, înaintea călătoriei, site-ul aeroportului BRU.

Compania precizează că transportul public un a fost reluat, iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private și taxiuri. Totodată, serviciile speciale nu pot fi asigurate deocamdată, precum cel de minor neînsoțit sau cel de transport al animalelor.

Consiliul Concurenței investighează Orange România pentru un posibil abuz de poziție dominantă CITEȘTE ȘI Consiliul Concurenței investighează Orange România pentru un posibil abuz de poziție dominantă

Însoțitorii pasagerilor nu au acces în aeroport, cu excepția celor care însoțesc pasagerii cu mobilitate redusă.

Tarom a anunțat vineri că a redirecționat toate cursele de pe ruta București-Bruxelles, din perioada 3-9 aprilie, către un alt aeroport din Belgia, cel din Ostende Bruges, în condițiile în care aeroportul Bruxelles Zaventem era închis încă.

După atentatele teroriste din urmă cu două săptămâni, Tarom a anulat sau redirecționat spre Amsterdam toate cursele prevăzute spre Bruxelles. Până la atentate, compania opera zilnic, în mod obișnuit, două curse dus-întors pe ruta București-Bruxelles.
 

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
zaventem