Tarom scoate la vânzare bilete dus-întors cu prețuri începând de la 92 de euro

Tarom scoate la vânzare bilete dus-întors cu prețuri începând de la 92 de euro
scris 19 mai 2017

Compania națională de transport aerian Tarom a anunțat vineri că scoate la vânzare bilete dus-întors, la prețuri începând de la 92 euro, cu ocazia introducerii în flotă a celor două aeronave noi Boeing B737-800NG.

La începutul lunii mai, Ministerul Transporturilor a anunțat că Tarom a semnat contractul de achiziție în leasing a două aeronave noi Boeing 737-800 NG, având o configurație de 189 de locuri, scrie News.ro.

Tarom a anunțat vineri că lansează oferta “Avioane noi, hai si voi, tarif unic 92”, cu ocazia introducerii în flotă a celor două aeronave.

”Oferta de 92 euro (toate taxele incluse) este valabilă pentru călătorii dus-întors între București și unele dintre cele mai atractive destinații europene: Alicante, Amsterdam, Madrid, Tel Aviv, Valencia”, se arată în comunicat.

Biletele sunt disponibile la vânzare în perioada 19-21 mai 2017 pentru călătorie în intervalul 19 iunie 2017-31 martie 2018 și pot fi achiziționate atât pe site-ul companiei, cât și prin agențiile proprii și partenere Tarom.

Metrorex închide 11 stații și anunță calendarul în care călătorii afectați trebuie să caute alte variante de transport CITEȘTE ȘI Metrorex închide 11 stații și anunță calendarul în care călătorii afectați trebuie să caute alte variante de transport

Potrivit companiei, toate bilete au incluse în preț transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online și pe mobil și servicii gratuite la bord.

Flota companiei va număra, după introducerea celor două noi aeronave, 23 de aparate. 

Cele două noi avioane trebuiau cumpărate ca urmare a ieșirii din flotă, anul trecut, a două aeronave Airbus A310, după ce compania a fost nevoită să renunțe la anumite rute pe care nu mai avea cu ce să le opereze.

viewscnt
Afla mai multe despre
tarom
bilete avion