Directorul general al fabricii Dräxlmaier din Satu Mare a demisionat

Directorul general al fabricii Dräxlmaier din Satu Mare a demisionat
scris 19 mai 2017

Fabrica de componente auto din Satu Mare, controlată de subsidiara din România a producătorul de componente auto german Dräxlmaier, are un nou director interimar începând din 17 mai, după ce fostul directorul general, Sorin Ghiță, și-a dat demisia, a anunțat vineri compania.

Unitatea este cea mai mare dintre cele cinci ale grupului german din România, iar activitatea de bază este producția de sisteme electrice, scrie News.ro.

Coordonatorul diviziei de producție a sistemelor electrice din Europa al grupului, Josef Kaufmann, a fost numit director interimar la conducerea fabricii din Satu Mare.

”Fostul director, domnul Sorin Ghiță, a ales să accepte noi provocări în cariera sa profesională și să își continue activitatea în afara companiei”, se arată în comunicat.

Angajații Tesla acuză condiții grele de muncă, reclamând presiunile la care sunt supuși din cauza obiectivelor agresive de producție CITEȘTE ȘI Angajații Tesla acuză condiții grele de muncă, reclamând presiunile la care sunt supuși din cauza obiectivelor agresive de producție

În luna martie, Dräxlmaier a anunțat că va investi 150 de milioane de euro, până în 2018, într-un proces de extindere, dar 800 de angajați ar putea fi afectați de restructurări la unitatea din Pitești.

Printre cei mai importanți producători de componente auto din România, alături de Dräxlmaier, se numără Federal-Mogul, Autoliv, Schaeffler, Takata, SEWS, Bosch și Leoni.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
dräxlmaier
sorin ghita